Млада репрезентација Црне Горе у Вићенци / - фото: ФСЦГ
07/09/2021 u 22:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вукотић: Италијани дочекали нашу једину грешку

Селектор младе репрезентације Црне Горе поручује да је његовим изабраницима фалило свјежине и енергије у завршници, али се нада да су схватили да могу да се носе и са најјачим селекцијама

Млада репрезентациjа Црне Горе поражена jе од Италиjе резултатом 0:1 у четвртом колу групе Ф квалификациjа за Европско првенство.

Миодраг Вукотић није имао много тога да замјери својим изабраницима након пораза у Вићенци.

„Црвени“ су дуго одолиjевали против најјачег тима у групи, капитулирали у 53. минуту, а у финишу су створили пар опасних ситуациjа пред голом домаћина.

Мислим да смо добро парирали Италиjи. Они су играли своj типичан фудбал, стрпљиво су чекали нашу грешку и дочекали су jе, када смо лоше реаговали у последњоj линиjи. Нама jе недостаjало свjежине, коjу смо имали на утакмици са Шведском приjе четири дана. До краjа меча смо имали пар ситуациjа у коjима смо могли да приприjетимо и можда дођемо до изjедначења, али jе нам jе фалило енергиjе у самоj завршници. Сада треба да се окренемо наредним утакмицама, да извучемо поуке из овог пораза. Битно jе да су играчи видjели да могу да играjу са jаким екипама, данас им jе, приjе свега, фалила та боља физичка спрема у финишу утакмице – пренио је сајт ФСЦГ изјаву селектора Вукотића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 16:28