Делибашић и Милинковић / - Фото: ФК Будућност
30/07/2021 u 20:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Званично: Будућност се растала са Милинковићем и Делибашићем, Недовић нови тренер

Младен Милинковић више није тренер фудбалера Будућности

Подгорички клуб обавијестио је јавност да је осим Милинковића отишао и љегов први помоћник Андрија Делибашић, а да је нови тренер Александар Недовић.

- Фудбалски клуб Будућност обавjештава jавност да се споразумно и приjатељски растао са шефом стручног штаба Младеном Милинковићем и Андриjом Делибашићем.

Милинковић jе за непуне двиjе године са нашим клубом освоjио три трофеjа (двиjе титуле, jедан Куп), док jе Делибашић као помоћник за непуне три године учествовао у осваjању четири пехара (двиjе титуле, два Купа) - те лиjепе ствари не може да оспори ни болан опроштаj од Европе.

На састанку унутар клуба jе одлучено да нови тренер „плавих“ буде Александар Недовић, коjи ће са своjим помоћником Милетом Радуловићем преузети екипу у понедjељак. Такође, на састанку коjи jе одржан вечерас у просториjама клуба, ребалансом буџета jе смањена плата jедном диjелу играча.

Наша Будућност сjутра од 20.00 часова игра против Морнара под Горицом у оквиру 2. кола домаћег шампионата, а екипу ће водити кондициони тренер Никола Вукчевић и тренер голмана Божидар Вуксановић.

На краjу, клуб и предсjедник Веселин Миjач се jош jедном захваљуjу Милинковићу и Делибашићу на преданом раду, историjском успjеху осваjанjем дупле круне претходне сезоне и свим могућим рекордима и жели им све наjбоље у наставку кариjере - стоји у саопштењу подгоричког клуба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:52