/ - фото илустрација
08/07/2021 u 17:24 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АС Никола Вучевић у акцији "Дресови за шампионе"

Од сутра, 9. јула у 9 часова почиње лицитација дреса црногорског аса Николе Вучевића, која ће због великог интересовања трајати 48 сати

Да град Бар има много талентованих спортиста, а уједно и великих хуманиста, увјеравамо се из дана у дан кроз хуманитарну акцију"Дресови за шампионе" коју је започео "Спортско - рекреативни центар" д.о.о. Бар средином јуна. Од сутра, 9. јула у 9 часова почиње лицитација дреса црногорског аса Николе Вучевића, која ће због великог интересовања трајати 48 сати.

-Баранима хуманости не мањка, а то доказује и велики број људи који су се одазвали и учествују у акцији са жељом да дају допринос и тиме пруже велику радост и задовољство дјеци којој нечије мало много значи. По већ устањеној шеми лицитација -понедјељак-сриједа -петак, до сада је девет дресова црногорских спортиста отишло у хумане руке љубитеља спорта, а новац директно уплаћен на Општи рачун Фондације "Буди хуман". Поред великих и талентованих спортиста који су се прикључили нашем тиму и донирали своје значајне дресове, у наредном периоду спремамо многа изненађења. Велико је интересовање за лицитацију дреса нашег успјешног црногорског аса Николе Вучевића, која ће због великог интересовања трајати до 11.јула у 9 часова - казао је директор "Спортско - рекреативног центра", Бранислав Бане Ненезић.

Хуманитарну акцију "Дресови за шампионе" започео "Спортско – рекреативни центар" д.о.о. Бар

Он истиче да сви који желе да помогну, могу то да учине и слањем СМС поруке 1 на број 14543 или уплатом на жиро рачун 520-14624-47 или девизни рачун 520042000000849635.

-Новац ће, такође одлазити на Општи рачун Фондације, са ког ће се дијелити равномјерно свим корисницима Фондације- навео је Ненезић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:50