Александар Џикић / -Фото: АБА лига
22/04/2022 u 17:09 h
Д.М.Д.М.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност Воли гост Сплита - Џикић: Желимо да одиграмо такмичарску утакмицу

У питању је заостали меч 16. кола АБА лиге, а игра се у суботу од 19 сати на "Грипама"

Завјесу на регуларни ток АБА лиге, кошаркаши Будућност Волија ће спустити на гостовању Сплиту.

Меч нема резултатски значај за оба тима. Подгоричани са треће позиције чекају доигравање за титулу, док су Далматинци осигурали опстанак у регионалном такмичењу без баража, па су и они растерећени.

Без обзира на то "плави" желе да упишу нови тријумф и у доброј атмосфери дочекају старт плеј-офа и дуеле са ФМП-ом.

Ово ће бити прилика да неки играчи са мањом минутажом добију шансу, као и да се види колико ровити могу у овом тренутку, а пред одлучујући дио сезоне.

Биће ово 18. међусобни дуел, Будућност Воли је добила 11.  

-Посљедња утакмица регуларног диjела лиге не може да промиjени нашу позициjу на табели, али ми знамо шта нас чека у плеј-офу и због тога морамо да те утакмице дочекамо што спремниjи, одморниjи и здравиjи. Такође jе врло битно да на овоj утакмици видимо колико неки од ровитих играча могу. С друге стране. и противник има jасну слику утакмица коjе су пред њима. Ми желимо да одиграмо такмичарску утакмицу - истакао је Александар Џикић, тренер Подгоричана.

Елиминацијом из Еврокупа, "плави" све мисли могу да усмјере као регионалном такмичењу у жељи да направе што бољи резултат. 

-Очекуjе нас утакмица у Сплиту. Иако без резултатског значаjа потрудићемо се да се што боље спремимо за почетак плеj- офа коjи нас очекуjе наредне недеље. Након испадања из Еврокупа, у прошлом мечу, поразом од Андоре, моћи ћемо да се посветимо у потпуности АБА лиги и надам се направити што бољи резултат - нагласио је плеј Игор Дробњак

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:12