Един Атић / - фото: КК Будућност
16/10/2021 u 11:52 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дробњак и Атић пред Игокеу: Смањити интервале слабије игре

Кошаркаши Будућности вечерас у 19 сати дочекују тим из Лакташа у четвртом колу АБА лиге. Гости се жале на згуснут распоред

Кошаркаши Будућности вечерас у 19 сати дочекују Игокеу у четвртом колу АБА лиге.

Игосу важе за неугодног ривала, осјетила је то на својој кожи у прошлом колу и Црвена звезда.

„Плави” међутим никад нису имали проблема са тимом из Лакташа у Подгорици.

Од 10 утакмица одиграних у „Морачи” у свих 10 је славила Будућност.

Већ пар дана се спремамо и навикавамо на њихову игру. Саваладали су Црвену звезду, што говори о квалитету, док су им амбиције да и ове сезоне учествују у плеј-офу. Потрудићемо се да изједначимо ниво агресивности и енергије и надам се да ћемо изаћи као побједници из овог дуела. Такође морамо смањити грешке из претходних мечева и морамо се потрдити да имамо што више добре игре у континуитету – казао је плејмејкер Будућности, Игор Дробњак.

Улазнице на шалтерима од 12 сати

Сходно епидемиолошким мjерама надлежних органа Црне Горе дозвољено jе присуство 100 људи на утакмици Будућност - Игокеа.

Будућност ће вршити продаjу улазница по циjенама од 5 и 10 евра у суботу на шалтеру Спортског центра „Морача” од 12 сати.

Един Атић је љето стигао у редове Будућности управо из Игокее.

Поново је Игокеа направили добру екипу и свима ће бити неугодан ривал. Против Црвене звезде су одиграли 30 одличних минута, затим су тијесно изгубили од јаког Галатасараја у ФИБА Лиги шампиона. Ту се види квалитет екипе. Ми смо доста радили на стварима које треба да поправимо. Морамо смањити интервале слаибије игре и наћи начин како да лакше одржимо стечену предност. У суботи морамо бити агресивни и наметнути наш ритам игре од старта – поручио је Атић.

По доласку у Подгорици тренер клуба из Лакташа, Драган Бајић, жалио се на згуснут календар такмичења.

За нас jош jедан тежак противник и четврта утакмица у 10 дана. Будућност jе и у ову сезону ушла са високим циљевима кад jе пласман у питању. Ростер им је добро посложен на свим позициjама са квалитетним играчима и са одличним тренером. Неће нам бити лако али ћемо уложити максималан напор да покушамо да изненадимо фаворизованог противника – рекао је Бајић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:23