Марко Јагодић-Курица / -Фото: АБА лига
20/05/2022 u 18:29 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јагодић-Куриџа: Да будемо фокусирани свих 40 минута

Будућност Воли у недјељу (21 сат) игра против Партизана мајсторицу полуфинала плеј-офа АБА лиге

Дошло је вријеме за коначан обрачун. Партизан и Будућност Воли ће у недјељу (21 сат) у мајсторици одлучити ко ће у велико финале АБА лиге.

"Црно-бели" су благи фаворити, јер играју на свом терену и имаће, сасвим сигурно, пуну дворану "Александар Николић" уз себе.

Са друге стране, Подгоричани имају квалитет да сваког добију, било кући, било на страни и са пуно оптимизма путују за Београд.

-Знамо шта нас очекуjе у трећем, одлучуjућем мечу. Не вjеруjем да ни ми, ни они можемо нешто превише да промиjенимо у односу на прва два меча. Треба да дамо све од себе како би дошли до побjеде и финала. Све остало jе, на краjу, небитно. Да би славили против Партизана у Пиониру потребно jе да од старта кренемо jако, да будемо фокусирани свих 40 минута и да успиjемо да будемо у игри до пред краj утакмице. Тако би пребацили притисак на домаћина у одлучуjућим тренуцима - истиче крилни центар Марко Јагодић-Куриџа.

Искуство је на страни "плавих", може ли то бити одлучујуће.

-Имамо доста искусних играча коjи су одиграли велики броj плеj-оф сериjа и завршница такмичења и вjеруjем да нам jе искуство jача страна. Важно ће бити контролисати скок на оба краjа терена, што смо успjели у дуелу у "Морачи", као и контре коjе смо свели на минимум у том мечу. Знамо од коjих играча нам приjети наjвећа опасност и сигурно ћемо пробати да им узмемо "лопту из рука" добром дефанзивом - закључио је Јагодић-Куриџа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:31