Марко Јагодић-Куриџа / - фото: КК Будућност
03/10/2021 u 11:28 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Јагодић-Куриџа: Морамо да играмо нашу најбољу кошарку да бисмо побиједили Звезду

Крилни центар Будућности подсјећа да је његов бивши клуб љетос уложио пуно новца у екипу и да ће бити прави изазов измјерити се са таквим евролигашем

Стари ривали, клубови који се одлично познају, Црвена звезда и Будућност, састаће се у понедјељак од 21 сат у Београду у окриву дербија другог кола АБА лиге.

Кошаркаши из Подгорице су имали много више времена за припрему утакмице, али се ни једног момента не смију опустити и помислити да ће им посао бити лак јер „црвено-бели” имају проблема са повријеђеним играчима.

Упозорава на то и Марко Јагодић-Куриџа, крилни центар који је у редове „плавих” стигао управо из шампиона АБА лиге.

Играмо можда један од најтежих мечева у сезони. Знамо шта нас очекује, знамо каква је екипа Црвена звезда. Желимо да дамо свој максимум, да извучемо што бољи резултат и да видимо гдје смо у односу на европску елиту, јер су они евролигашка екипа. Пуно су уложили у тим љетос, имају доста квалитетних појединаца и биће корисно да се одмјеримо са њима – рекао је Јагодић-Куриџа.

Црногорски прваци знају како треба да се супроставе Црвеној звезди.

Спремали смо утакмицу, имамо неке наше замисли како да играмо, пробаћемо све то да спроведемо у дјело. Труд и одбрана треба да дођу до изражаја, али не знам да ли ће то бити довољно да побиједимо. Морамо да играмо нашу најбољу кошарку да бисмо извукли добар резултат, а то је наравно побједа – рекао је Јагодић-Куриџа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:35