Bez zamjerki svojim igračima / -FOTO: ABA
22/04/2024 u 22:39 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakara: Čestitam Zvezdi i svojim igračima

Strateg SC Derbija istakao da je igranje protiv Zvezde bila velika nagrada za njegovu ekipu

Košarkaši SC Derbija su od prvog do poslednjeg minuta drugog četvrtfinalnog meča plej-ofa protiv Crvene zvezde bili u zaostatku, pa su porazom 77:92 završili ovosezonski nastup u ABA ligi.

-Čestitam Zvezdi na pobjedi. Glavom nismo bili u utakmici. Pritisnuli su nas. Zvezda je kvalitetna, nemam šta momcima da zamjerim. Vidjeli smo da možemo da igramo, ali razlika je bila prevelika. Moram da ih pohvalim - posljednjih 15 minuta utakmice, na 30 razlike su sa velikom energijom i željom krenuli da smanje zaostatak iako su znali da će teško pobijediti. Čestitam im i na sezoni u ABA ligi, imali smo uspona i padova, ali smo se plasirali u plej-of, a igranje protiv Zvezde je bila velika nagrada, rekao je strateg SC Derbija Dejan Jakara.

Košarkaši Crvene zvezde će se za plasman u finale boriti protiv Mege, koja je takođe u dva meča eliminisala Cedevita Olimpiju.

-Za razliku od prvog meča, igrali smo izuzetno dobro od početka utakmica. Odbrana je bila na izuzetno visokom niovu, brzo smo stekli dvocifrenu prednost, a zatim smo kontrolisali dešavanja do kraja meča, rekao je trener Zvezde, Janis Sferopulos. - Očekuje nas serija protiv Mege. Radi se o ekipi koja ima mnogo potencijala, energije i kvaliteta. Favoriti smo, ali moraćemo da damo sve od sebe kako bi spomenutu ulogu opravdali na parketu, rekao je Sferopulos.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 12:04