Џастин Кобс / - фото: КСЦГ
15/08/2021 u 13:08 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кобс: Одбрана добија утакмице

Кошаркаши Црне Горе су са двије побједе у прва два кола дошли на корак од првог мјеста у претквалификацијама за Свјетско првенство

Са много осцилација су кошаркаши Црне Горе одиграли прва два меча у претквалификацијама за Свјетско првенство.

Побједама се међутим у зубе не гледа.

Уписана су четири бода против Исланда и Данске, тако да се изабраници Бошка Радовића налазе на корак од пласмана у квалификације.

Одиграли смо узбудљив меч против Данске. Са моје тачке гледишта, свака добијена утакмица је успјех. Можда у прва два дуела нисам био на одговарајућем нивоу јер сам пропустио старт припрема и нисам имао довољно времена да се уиграм са осталим момцима. Понављам, успјели смо да убиљежимо двије побједе и то је најбитније – осврнуо се на прва два меча Џастин Кобс.

„Црвени” у понедјељак против Исланда имају прву меч лопту за пласман у квалификације за Свјетско првенство.

Очекујемо сличну утакмицу као што је била прва са Исландом. Физички су одлично спремни, пуно трче, узимају много шутева, поготово за три поена. Демонстрирали су то против Данске, када су лако стигли до побједе. Морамо да лимитирамо њихове шутеве, одбрана добија утакмице – јасан је црногорски Американац.

Кошаркаши из земље гејзира и вулкана се сигурно неће предати

Сигурно нас очекује тежи посао него у првом мечу. Нико не жели да буде поражен од истог ривала два пута – упозорава Кобс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:18