Александар Лазић / - фото: FIBA.BASKETBALL
13/11/2021 u 13:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар на једном од најтежих гостовања

Барана у Љубљани од 21 сат играју са Цедевита Олимпијом у осмом колу АБА лиге

Кошаркашима Морнара је прошлог викенда пао велики терет с леђа, пошто су у седмом колу АБА лиге против Игокее уписали први тријумф у регионалном такмичењу.

Барани вечерас у 21 сат гостују Цедевита Олимпији у улози аутсајдера, што је прилика да одиграју растерећено и пруже што бољу партију.

Ради се о изузетно квалитетноj екипи, коjа у своjим редовима има наjбољег нападача у лиги, Џејкоба Пулена. Ту су Блажич, Кин, Еџим и остали, коjи у рукама имаjу по двадесетак кошева. Дакле, покривени су на свим позициjама. Играjу добро, иако су имали неколико неочекиваних пораза. Против нас ће бити фокусирани како не би направили нови кикс. Ми можемо да им парирамо само дисциплинованом тимском игром. Таквом игром моћи ћемо да стварамо позициjе за поентирање и да се, са друге стране, бранимо од изузетне нападачке екипе. Биће то, у сваком случаjу, jедно од тежих гостовања – рекао је шеф стручног штаба Морнара, Михаило Павићевић.

Добру игру очекује све бољи Александар Лазић.

Добро jе што смо се против Игокеее покренули с мртве тачке, сада се, ипак, лакше дише. Квалитетан ривал какав jе, несумљиво, Цедевита Олимпиjа, мотив jе за све играче. Нисмо у прилици да приjетимо домаћину jер jе изразити фаворит, али нашим навиjачима могу да обећам да ћемо дати све од себе, а видjећемо за какав ће разултат то бити довољно – поручуjе Лазић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:13