Камењаш на пријатељском мечу са Сплитом / - фото: КК Будућност ВОЛИ
17/10/2021 u 10:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обрачун тачно у подне

Кошаркаши СЦ Дербија гостују Сплиту у четвртом колу АБА лиге

Обрачун тачно у подне.

Кошаркаши СЦ Дербија гостоваће данас у четвртом колу АБА лиге екипи Сплита.

Оба тима желе побједу, домаћи прву у сезони, а Подгоричани другу.

Против Задра су одиграли „студенти” перфектно прије два кола.

Надају се да ће исто поновити против другог далматинског клуба.

Очекује нас друго гостовања заредом. Састали смо се у припремном периоду са Сплитом и славили четири разлике. Међутим, то је знатно другачија утакмица, поготово јер се Сплиту враћа Укић, ту су у односу на тај меч и два Американца. Жељеће и они побједу након три тешке утакмице. Анализирали смо њихове дуеле, укључујући и два последња у првенству Хрватске. У претпослењој утакмици славили су против Задра. Сигуран сам да ћемо у договору са нашим стручним штабом знати шта да чинимо како бисмо из Далмације донијели побједу – рекао је центар СЦ Дербија, Кенан Камењаш.

Сплићани су АБА лигу отворили са три пораза, али у мечевима са највећим фаворитима за титулу, Црвеном звездом, Партизаном и Будућношћу нису ни имали императив побједе. За „жуте” сезона почиње практично данас у 12 сати.

Чека нас jедна од наjбитниjих утакмица у уводном дијелу сезоне. Неће нам бити лако, али спремни смо на то, надамо се, уз подршку навиjача, првоj побjеди у АБА лиги. Дербy има доста широк ростер, доста талента, али увjерен сам да можемо одговорити на све захтjеве тешке утакмице – очекује тврду утакмицу крилни центар Сплита Карло Жганец.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:18