Јудо потенцијално појачање Партизана / google
12/07/2021 u 17:51 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Партизан и Виртус у трци за Екпе Јудоа?

Искусни центар је 2010. године изабран као шести пик на драфту од стране Голден Стејта, а у каријери је играо и за Милвоки, ЛА Клиперсе, Јуту, а провео је неколико сезона и у Кини

Да се Партизан озбиљно припрема за наредну сезону у Еврокупу и АБА лиги потврђује и интересовање београдског клуба за искусног центра, Екпе Јудоа, преноси кошаркашки портал „Еурохупс”.

Како преноси, овај портал, осим Партизана за услуге овог кошаркаша заинтересован је и шампион Италије, Виртус из Болоње.

Ипак како се ниједан од ових клубова, али ни играч, нису огласили, ова прича је и даље само на нивоу спекулација.

Jудо jе у Европи играо за Фенербахче, са коjим jе 2017. године освоjио Евролигу, а тренер истанбулске екипе је био управо Жељко Обрадовић, садашњи стратег Партизана. Јудо је те сезоне био најкориснији играч Евролиге, а са Фенером је освојио и двије титуле првака Турске и један куп.

Искусни центар је 2010. године изабран као шести пик на драфту од стране Голден Стејта, а у каријери је играо и за Милвоки, ЛА Клиперсе, Јуту, а провео је неколико сезона и у Кини.

У недељу се спекулисало и о интересовању Партизана за довођење плејмејкера Бреда Вонамејкера, али је амерички играч демантовао да је било контаката.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:09