Mihailo Pavićević / -FOTO: ABA LIGA
20/09/2024 u 12:28 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pavićević: Vrijeme nam nije saveznik

Košarkaši Mornara u subotu (20 sati) čekaju Budućnost Voli

Kopšarkaši Mornara su posljednji počeli pripreme za novu sezonu u ABA ligi zbog problema oko zatvaranja finansijske konstrukcije za predstojeću sezonu.

Zajedno su tek nekih 15-tak dana, što je premalo da se ekipe uigra i spremna dočeka početak takmičenja.

Sa druge strane, čelnici kluba su u trci sa vremenom da pokušaju da registruju sve igrače i da ekipa kompletna počne nastup u regionalnom takmičenju.

- S obzirom da se radi o poptuno novom timu, novoj grupi igrača, od prvog dana je prisutna dobra energija, dobra atmosfera i sa te strane sam zadovoljan. Vrijeme nije na našoj strani. kratak period da se upoznamo i uigramo. Ali, šta ja tu je, iz objektivnioh razloga smo došli u tu situaciju. Najvažnije je da uspijemo dam riješimo sve te administrativne probleme, koje u ovom trenutku imamo, da uspijemo da registrujemo sve igrače i da nastupimo u što kompletnijem sastavu. U ovom trenutku još ne znamo u kom sastavu ćemo početi ABA ligu - istakao je Mihailo Pavićević, trener Barana

Barani nisu imali sreće ni sa rasporedom. Na startu ih čeka meč protiv Budućnost Volija, potom slijede dueli sa Crvenom zvezdom i Cedevita Olimpijom.

- Očekuje nas u subotu izuzetno teška utakmica, protiv ekipe Budućnost Voloija, jednog od favorita za visok plasman. U prva tri kola imamo izuzetno težak raspored, tako da ćemo te utakmice više koristiti da se kroz njih uigramo i da kasnije dođemo na onaj nivo koji je potreban da se nosimo sa ABA ligašima - zaključio je Pavićević.

Krilni centar Milija Miković ulogu favorita prepušta Podgoričanima.

- Svesni smo da nam dpolazi težak protivnik, Budućnost je ekipa sa ogromnim kvalitetom i iskustvom. Mi smo. sa druge strane, na početku priprema, rezultat nije bitan, važno je da izvučemo što više iz tog meča, da osjetimo ritam i steknemo samopouzdanje. Ako damo sve od sebe, bez obzira na rezultat, bićemo zadovoljni.

Meč Mornar - Budućnost Voli igra se u subotu od 20 sati u dvorani "Topolica"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 13:41