Светиослав Кари Пешић / - Фото: Профимедиа
30/09/2021 u 15:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пешић: Причали су да сам се удварао Јокићу, али ја ћу то чинити сваком играчу

Прослављени стручњак Светислав Кари Пешић jуче jе промовисан у селектора кошаркашке репрезентациjе Србиjе

Оно што jе наjвише занимало jавност jесте да ли ће Пешић успjети да “приволи” Николу Jокића да заигра за селекциjу.

- Добио сам од Савеза добар аутомобил, али могу да га користим на простору Србиjе и региона - започео jе у шаљивом тону Пешић, а онда наставио озбиљно:

- Сигурно да планирам сваког, не само Jокића, него све играче, и Теодосића као капитена и све остале могуће кандидате. Сада jе у глави, да вам искрено кажем, да видимо шта можемо да урадимо за припреме за квалификациjе за Свjетско првенство, имамо двиjе утакмице коjе су 25. и 28. новембра… Ту ћемо морати краткорочно да дjелуjемо, да се припремимо. Кад се то заврши, имаћемо много више времена - казао jе популарни Кари, а преноси “Журнал”.

Пешић jе након тога поново говорио о Jокићу.

- Jа сам ту давао неке изjаве, па су ме „прозивали”. Али, шта сад. И то jе дио нашег поднебља, па и посла. Причали су да сам се удварао Jокићу. Jесам! И не само да сам се удварао, него ћу се сваком играчу удварати. И обjашњавати како jе много добро за њега и његову кариjеру да игра за репрезентациjу. Врло jе jасно, посјета играчима ће бити… Пошто немам сваки дан тренинг, то ће бити тренирање са посjетом. Нећу бити само тренер, него и ментор. Посjећиваћу играче, разговараћу са њима, гледаћу утакмице - рекао jе Пешић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:20