Dragan Đuretić i Srđan Radonjić, predsjednik KK vukovi / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
28/09/2024 u 20:23 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(FOTO) Počeo Memorijalni turnir "Dušan Đuretić": Za pehar Junior i Vukovi Zeta

Prvi Memorijalni turnir “Dušan Đuretić”, koji se organizuje u znak sjećanja na nekadašnjeg igrača Vukova Zeta, počeo je danas u Golubovcima

Turnir je počeo minutom ćutanja, a nakon toga su predstavnici četiri kluba koja učestvuju na turniru porodici Dušana Đuretića uručili dresove u kojima je igrao i sa brojem koji je nosio. Uramljeni dres organizatora turnira KK Vukovi Zeta, Dušanovom ocu Draganu, uručio je predsjednik novog crnogorskog prvoligaša Srđan Radonjić. Dres Juniora, Draganu je uručio Dejan Vukmanović, alfa i omega Juniora, ispred Budućnosti je dres uručio Zvezdan Knežević, a ispred Ol-stara Savo Đikanović. Na kraju, prisutnima se obratio Dragan Đuretić, zahvalivši se tom svim akterima ovog turnira, posebno KK Vukovima, koji su organizovali ovaj Memorijal i poželio im puno uspjeha u Prvoj ligi Crne Gore.

image

Dragan Đuretić i Dejan Vukmanović

-FOTO: DAN/DEJAN PANIć

Kada je sam turnir u pitanju, za trofej će igrati juniorske ekipe Vukova Zeta i Juniora. Domaćin turnira je u polufinalu savladao Ol Star sa 97:73, dok je Junior nadvisio Budućnost Voli. Bilo je 76:65 u korist izabranika Dejana Vukmanovića.

image

Dragan Đuretić i Zvezdan Knežević

-FOTO: DAN/ DEJAN PANIć

Mečevi za plasman igraju se sjutra. Od 16 sati će se u utakmici za treće mjesto sastati Budućnost Voli i Ol Star, dok će dva sata kasnije u finalu koplja ukrstiti Junior i Vukovi Zeta. Nakon završetka finala, najboljima će biti uručene nagrade.

image

Dragan Đuretić I Savo Đikanović

-FOTO: DAN/DEJAN PANIć
image
-FOTO: DAN/DEJAN PANIć
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 20:24