Basket kreće sjutra / -FOTO: SEKRETARIJAT ZA SPORT
26/04/2024 u 13:36 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Startuje "Basket u mom kvartu"

Na turniru će se nadmetati 16 ekipa podijeljenih u četiri grupe

Kvalifikacionim turnirom u dvorištu Osnovne škole "Novka Ubović" u Tološima sjutra će početi treće izdanje manifestacije "Basket u mom kvartu", saopšteno je iz Sekretarijata za sport Glavnog grada.

Na turniru će se nadmetati 16 ekipa podijeljenih u četiri grupe.

Najbolje tri ekipe zadužiće sponzorske dresove kompanije One, koje će na završnom turniru na kultnom terenu "Dragan Ivanović" u Njegoševom parku nositi najboljih 12 ekipa sa četiri kvalifikaciona turnira.

Uz plasman na finalni događaj, koji je planiran za 22. jun, ekipa koja osvoji turnir u Tološima zaradiće 200 eura, drugoplasirani tim će dobiti vaučer za SPA centar Hotela Voco, dok će treća ekipa biti nagrađena poklon paketima iz Montecco-a.

Zanimljivo je da će sa sjutrašnjeg turnira u odbranu prošlogodišnje titule krenuti ekipa Cetinje, u sastavu Petar i Marjan Stojanović, Predrag Lazarević i Ivan Knežević.

Naredni kvalifikacioni turniri na programu su 12. maja (Stari aerodrom), 18. maja (naselje Zelenika) i 25. maja (Tuški put), a zainteresovane ekipe se mogu prijaviti putem Facebook i Instagram profila Sekretarijata za sport ili putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Nagradni fond završnog turnira je 3200 EUR.

Pobjedniku će pripasti 1.700, drugoplasirana će osvojio 900, dok je 600 namijenjeno za trećeplasiranu ekipu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 20:47