Brojna publika pratila basket / -FOTO: NIKOLETA VUKčEVIć
29/07/2024 u 19:08 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Titulu “kralja Durmitora” osvojila ekipa “ZDR”

Drugi od četiri Quest stop-a, 3x3 Žabljak Open 2k24 u prelijepom ambijentu Durmitora u velikom finalu, protiv ekipe “Frulaši”, pobjedu je ostvarila ekipa “ZDR”

3x3 Žabljak Open 2k24 turnir, sa bogatim nagradnim fondom od 2000 eura na trgu Durmitorskih ratnika okupio je 12 ekipa iz Crne Gore.

Prvog dana događaja, 10 ekipa je učestvovalo na 3x3 Žabljak Open 2k24 kvalifikacionom turniru, sa kojeg su u glavnu fazu takmičenja plasman izborile ekipe “3X3 Rivijera HN” i “Ljekari”!

Prvo mjesto u velikom finalu protiv ekipe “Frulaši”, rezultatom 21:20, izborila je ekipa “ZDR”, čiji sastav čine Filip Čarapić, Nikola Rakočević, Novak Peković i Srđa Bulatović. Pored novčane nagrade od 1400 eura, ekipa ZDR se plasirala na 3x3 Podgorica LOB Top8 Quest turnir, čiji će pobjednik nastupiti na Amsterdam Masters-u.

Za ekipu “Frulaši” nastupili su Radoš Vuković, Aleksandar Pješčić, Luka Bošković i Nikola Bojičić. Oni su osvojili novčanu nagradu u iznosu od 500 eura, završivši takmičenje kao drugoplasirana ekipa u izuzetno uzbudljivom finalnom meču.

Takmičenje u zakucavanju za koje je nagradni fond iznosio 50 eura i 50 eura Free bet-a od kompanije LOB, osvojio je Filip Čarapić iz ekipe ZDR.

Takmičenje u šutiranju trojki, kao najprecizniji, osvojio je Aleksandar Pješčić, koji je nastupio za ekipu “Frulaši”, čime je osvojio nagradu u iznosu od 50 eura i 50 eura Free bet-a od kompanije LOB.

U petak je na trgu Durmitorskih ratnika održano takmičenje za djecu na kojem je bilo prijavljeno 6 ekipa, prvo mjesto osvojila je ekipa “Sava kralj”, drugo “KK Podgorica” i treće mjesto pripalo je ekipi “Njegovođe”.

Turnir je, uz prikladan govor, proglasio otvorenim Ivan Popović, predsjednik Skupštine opštine Žabljak, nakon čega je publika imala priliku da uživa u izvedbi KUD “Radoje Dakić – Brko” Žabljak.

3x3 Montenegro LOB Tour 2K24 road to Amsterdam Master by Mazda 31.08. i 1.09. organizuje treći Quest stop, ovog puta u Nikšiću!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 06:34