Najbolji basketaši / -FOTO: NIKOLETA VUKčEVIć
27/09/2023 u 13:51 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorica Kodio pobjednik "LOB TOP8 turnira" u basketu 3x3

U velikom finalu Podgorica Kodio u sastavu: Miloš Jovanović, Filip Dragojević, Marko Raičević i Petar Ivanović savladala je Popular i time osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1500 eura

Ekipa Podgorica Kodio pobjednik je "LOB TOP8 turnira" u basketu 3x3. Pred prepunim tribinama na Trgu Argentina u Podgorici juče su osam najbolje rangiranih ekipa odmjerile snage na završnom turniru.

U velikom finalu Podgorica Kodio u sastavu: Miloš Jovanović, Filip Dragojević, Marko Raičević i Petar Ivanović savladala je Popular i time osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1500 eura. Za ekipu Popular, koja je u petak osvojila "Podgorica Open 2k23" nastupili su Đorđije Grgurović, Vanja Jovović, Luka Nikaljević i Nikola Vuković, a sinoć im je pripalo drugo mjesto i novčana nagrada vrijedna 600 eura. Treće mjesto i nagradu od 200 eura osvojila je ekipa Termosistem u sastavu: Dejan Džaković, Dejan Posuka, Dražen Otašević i Goran Posuka, dok je četvrto mjesto pripalo ekipi Cetinje u sastavu: Predrag Lazarević, Goran Miljenović, Marjan Stojanović i Petar Stojanović.

Organizacija 3x3 Montenegro istakla je da ova sezona bila uspješna, na sedam gradskih i LOB TOP 8 turniru ukupan fond nagrada je bio 12.500 eura.

Sve ekipe koje su učestvovale na turnirima dobile dobile su "custom made" dresove, a nastupilo je ukupno 74 različite ekipe i odigrano je preko 251 utakmica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 04:32