Пионирска селекција / -фото: М.Н.
31/10/2021 u 12:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Тренинг млађих кошаркашких пионира сјевера у Бијелом Пољу

Ту су дјечаци 2008, 2009. и 2010. годиште. Све се ради како бисмо пратили све играче ових годишта у Црној Гори и направили најбољу репрезентацију у овом узрасту, казао је Масловарић

У бјелопољском Никољцу јуче је одржан селективни тренинг кандидада за пионирску селекцију Црне Горе, играча из клубова са сјевера. Било је како је нагласио Марко Масловарић, иначе један од тренера, помоћника селектора Бојана Бакића, који је био спријечен да дође, укупно 32 играча из Бијелог Поља, Берана, Пљеваља и Колашина.

Након што је у име домаћина КК Јединство 1950 кандидате за селекцију поздравила предсједница Слацвица Пантовић и пожељела успјешан рад, команду је преузео Миодраг Бојковић, један од тренера у млађим категоријама Јединства. Он је иначе из Крушевца и дуго година је радио у више клубова како у Србији и тамошњим селекцијама.

- Ово је права прилика да видимо са чиме располажемо. Да одраде тренинг и упознају се са системом озбиљнијег рада. Ту су иначе дјечаци 2008, 2009 и 2010. годиште. Све се ради како би пратили све играче ових годишта у Црној Гори и направили најбољу репрезентацију у овом узрасту - казао је Масловарић.

Иначе на селективном тренингу били су Лука Грдинић, Илија радуловић, Игор Дрљевић и Марко Требјешанин (Горштак, Колашин), Никола Драговић, Андрија Крунић, Огњен Јокић, Љубан Мујовић, Огњен Фемић, Никола Фемић, Урош Радојевић, Павле Шебек (Јединство, Бијело Поље), Милован Милић, Матија Фурунџић (Центар, Бијело Поље), Марко Миликић, Алекса Котлаја (Пљевља), Михаило Кнежевић, Матија Цупара, Марко Драгутиновић (Рудар, Пљевља), Филип Секулић, Радуловић, Мерин Мусић, Игор Кнежевић, Матија Вељић, Андрија Секулић (Лим, Беране), Павле Бошковић, Милан Балтић, Василије Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:08