Новака Ђоковића снимају дроном док тренира / - Твитер
11/01/2022 u 08:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Аустралиjанци таjно снимили Новаков тренинг дроном

Иако jе затворио тренинг за jавност како би послије пет дана тортуре могао на миру да се припреми за предстоjећи Аустралиjан опен, Аустралиjанци су нашли начин како да усниме како тренира

Најабољи тенисер свијета нема мира у Аустралиjи.

Иако jе затворио тренинг за jавност како би послије пет дана тортуре могао на миру да се припреми за предстоjећи Аустралиjан опен, Аустралиjанци су нашли начин како да усниме како тренира.

На друштвеним мрежама проширио се снимак на коjем Новак вјежба, а снимљен jе "из ваздуха".

Подсјетимо, Федерални суд у Мелбурну поништио jе одлуку Владе Аустралиjе о укидању визе наjбољем тенисеру свијета Новака Ђоковића и наложио његово пуштање на слободу.

Иако jе суд пресудио у Ђоковићеву корист, владин адвокат Крис Тран jе рекао да би министар за имиграциjу Аустралиjе могао поново да размотри укидање Ђоковићеве визе.

Према закону о имиграциjи Аустралиjе, министар има овлашћења и дискреционо право да укине визу из било ког разлога. Тран, међутим, ниjе прецизирао разлоге по коjима би Ђоковићу поново могла бити укинута виза. Ако би се то десило, Ђоковић би могао да добиjе забрану уласка у Аустралиjу три године.

(Курир спорт)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 03:35