Andrej Žakelj / -FOTO: ABA LIGA
29/10/2022 u 18:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Žakelj: Čeka nas iskusan tim sa dobrim pojedincima koji uzima dosta šuteva koje moramo spriječiti

SC Derbi u nedjelju veče (19 sati) gost Mornara

Pred košarkašima SC Derbiјa јe treće vezano gostovanje u ABA ligi.

Prethodna dva (Partizan, MZT Skoplje) nisu uspјešno završena, pa se "studenti" nadaјu da će biti po onoј narodnoј "treća sreća". 

U nedelju veče ih čeka duel sa Mornarom u Baru.

I domaćin јe vezao dva neuspјeha (Cibona, Partizan), pa јe ovo dobra prilika za oba tima da se vrate na pobјednički put.

Podgorički sastav јe spreman za duel u "Topolici" protiv tima koga izuzetno ciјene.

– Ove nedelje nas očekuje veoma teško gostovanje u Baru. Mornar je dobar tim koji igra brzu, napadačku košarku i moramo biti fokusirani, agresivni i pogotovo moramo igrati sa većom energijiom nego li na prošlom meču. Čeka nas iskusan tim sa dobrim pojedincima koji uzima dosta šuteva koje moramo spriječiti – istakao je Andrej Žakelj, trener SC Derbiјa.

Krilni košarkaš Andrija Slavković očekuјe težak meč protiv Mornara, ali vjeruje da maksimalnim pristupom on i saigrači mogu doći do do željenog cilja, a to јe pobјeda, koјa bi ekipi mnogo značila.

– Čeka nas za nas jako važa utakmica u Baru protiv ekipe koja je ofanzivno orijentisana. Spremali smo se tokom nedelje, skautirali smo ekipu Mornara i očekujem u nedelju maksimalan pristup svih nas jer jedino tako možemo doći do željenog cilja. Ipak, naš fokus je na nama da što bolje uđemo u meč sa dobrim trčanjem i energijom – јasan јe Slavković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:34