Zoran Nikolić / -FOTO: ABA 2 LIGA/DRAGANA STJEPANOVIC
29/08/2024 u 13:28 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zoran Nikolić novi "student"

SC Derbi doveo pojačanje u reketu

Crnogorski reprezentativac, šampion ABA lige i jedan od omiljenih Nikšićana u Podgorici, Zoran Nikolić igraće naredne sezone za ekipu SC Derbija.

Popularni Zoki, dolazi nakon sjajne sezone u novosadskoj Vojvodini gdje je bio jedan od najboljih igrača, nosilac igre, a malo je falilo da sa njima izbori ABA ligu, budući da su zaustavljeni u finalu ABA 2 lige.

I u KLS-u je bio jedan od glavnih igrača, koji je pored poena i skokova, doprinosio i asistencijama.

On je sa uspjehom nosio dres ekipe Budućnosti Volija sa kojom je 2018. godine osvojio ABA ligu, kao bitan igrač rotacije, a kasnije je igrao sa "plavo-bijelima" i Evroligu. Nakon Budućnosti nosio je dres francuskog Le Portela, gdje je takođe imao dobre partije, nakon čega je prešao u Igokeu pa u Vojvodinu.

Kao reprezentativac Crne Gore nastupao je na Eurobasketu 2022. godine i poznat je po tome što se uvijek stavlja na raspolaganju reprezentaciji.

- Iako ima bogatu karijeru Nikolić ima tek 28 godina i nema sumnje da je pred njim tek ono najbolje što može da pruži - stoji u saopštenju "studenata".

Zoran Nikolić je peto pojačanje SC Derbija za predstojeću sezonu.

Prije njega, stigli su Ivan Bogdanović (Cedevita Junior), Erik Nil (Bursa), Filip Anđušić (Podgorica) i Andrija Grbović (Budućnost Voli)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 11:14