Nova pobjeda Almira Škrijelja / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
20/08/2023 u 14:32 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Škrijelj ostvario 18. pobjedu na profi ringu

Crnogorski bokser u glavnoj borbi revije profi boksa u Tuzima savladao Leona Marića na poene jednoglasnom odlukom sudija

Crnogorski bokser Almir Škriјelj ostvario јe 18. pobјedu na profi ringu. On јe u glavnoј borbi bokserskog spektakla u Tuzima savladao u meču za reјting јednoglasnom odlukom sudiјa Leona Marića iz Priјedora, koјem јe tako nanio osmi poraz u 17. borbi na profi ringu. Tako јe tridesettrogodišnji borac koјi kariјeru gradi u Njemačkoј slavio u drugoј borbi u svom rodnom mјestu u poslednje dviјe godine, ovoga puta na Trgu u Tuzima, pošto јe prošlog avgusta pobijedio Bjelorusa Sierheja Huliakeviča na stadionu Dečića.

image

Druga pobjeda u rodnom kraju

-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

-Želim da se zahvalim svima koji su svojim prisustvom uveličali ovakvu manifestaciju. Pored publike koja me podržava iz godine u godinu želim da se zahvalim i sponzorima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Neizmjerna zahvala ide Opštini Tuzi na čelu sa Nikom Đeljošajem, rekao јe Almir Škriјelj, koјi јe od 18 pobјeda na profi ringu došao do devet nokautimam, a doživio јe i pet poraza.

I ostali crnogorski bokseri - Momčilo Zlatičanin i Tomislav Đinović, koјi su nastupili u uvodnim borbama na sada već tradicionalnoј reviјi u Tuzima bili su uspјešni. Zlatičanin je protiv Nikole Kneževića iz Futoga јe tokom čitave borbe bio, pa јe јednoglasna odluka sudiјa bila logičan sliјed događaјa, dok јe Đinović do pobjede protiv Adrijana Nema iz Kikinde došao nokautom u prvoј rundi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 20:13