Boks spektakl na Trgu / -FOTO: SKRIJELJ TIM
16/08/2023 u 18:20 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Almir Škrijelj protiv Marića u Tuzima

Drugu godinu zaredom Tuzi domaćin bokserskog spektakla, u okviru kojeg će se održati ukupno šest profi borbi

Drugu godinu zaredom Tuzi će u avgustu biti domaćin bokserskog spektakla, čiji će glavni akter opet biti Almir Škrijelj, crnogorski profesionalni bokser, koji karijeru gradi u Njamačkoj. Borba za rejting u osam rundi protiv Leona Marića iz Bosne i Hercegovine u petak biće ovom Tuzaninu tek druga u profi karijeri u njegovoj domovini, i to druga u njegovom rodnom mjestu. Zbog toga je na podršci neizmjerno zahvalan Opštini Tuzi na čelu sa predsjednikom Nikom Đeljošajem, na značajnoj pomoći u organizaciji bokserskog spektakla, u okviru kojeg će se održati ukupno šest profi borbi. Za razliku od prošle godine, kada je Škrijelj pobijedio Bjelorusa Sierheja Huliakeviča na stadionu Dečića, ovoga puta će se revija, zbog renoviranja stadiona održati na Trgu u centru Tuzi.

Tridesetrogodišnjem Škrijelju će to biti 23 borba na profi ringu, na kojem je zabilježio 17 pobjeda, od kojih devet nokautima i pet poraza, dok je 13 godina mlađi borac iz Prijedora kao profesionalac do sada imao devet pobjeda i sedam poraza.

Crna Gora će imati još dva učesnika na reviji u Tuzima - u uvodnim borbama Momčilo Zlatičanin će se boriti protiv Nikole Kneževića iz Futoga, a Tomislav Đinović protiv Adrijana Nema iz Kikinde.

U ostalim uvodnim borbama sastaće se: Emil Markić - Aleksandar Kuvač, Kenan Penjić - Edis Džambas i Mihael Oleščak - Kenan Hamzić.

Početak revije je u petak u 20 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 14:14