Margita Stijepović sa unukom / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
19/06/2024 u 15:44 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Baba i unuka sedam medalja na Rekreativnom višeboju

Po broju osvojenih medalja u Sutomoru najuspješniji su bili Veterani Nikšića koji su se vratili kući sa osvojenih 19 medalja

Na proteklom Rekreativnom višeboju u Sutomoru nije se proglašavala najbolja ekipa. Ipak, po broju osvojenih medalja svakako su bili najuspješniji Veterani Nikšića koji su se vratili kući sa osvojenih 19 medalja. Odmah iza njih po broju odličja su bili rekreativci RTCG i Pivare Trebjesa.

Pojedinačno najuspješnija je bila Lidija Vukčević iz RTCG koja je osvojila tri zlatne i jednu bronzanu medalju u kategoriji do 40 godina, a Margita Cica Stijepović iz Veterana Nikšića je osvojila tri zlatne medalje u kategoriji iznad 60 godina, gdje je konkurencija bila izuzetno jaka. Stijepovićka je prvak Balkana u bacanju kugle za veteranke. U Sutomoru je osvojila prva mjesta u disciplinama duboki pretklon, baggo i šut na gol. Margita je u Sutomore došla sa 11–ogodišnjom unukom Darijom Radusinović, koja je u kategoriji do 40 godina osvojila četiri medalje: dvije srebrne u baggu i šutu na gol i dvije bronzane u skoku u dalj i dubokom pretklonu.

Tako su baba i unuka nikšićkoj ekipi donijele sedam medalja. Uspjeh za svaku pohvalu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 06:04