Бојана Поповић / - Фото: РСЦГ.ме
22/07/2021 u 19:08 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојана Поповић: Увијек је добро имати тест против Француске

Рукометашице Црне Горе изгубиле су данас од Француске 32:31 у генералној проби пред почетак Олимпијских игара

Након меча, наша репрезентативка Итана Грбић казала је да је утакмица са једном од најјачих селекција на свијету увијек добро дошла.

- Сигурно jе да смо играли против можда и наjjаче одбране на ОИ и ивиjек jе добро играти против врхунске екипе каква jе Француска, екипе коjа увиjек иде на златну медаљу. Добро нам jе дошла ова утакмица, Францускиње су играле дубље, што ће претпостављам радити и Ангола, Jапан и Кореjа, тако смо могле да извjежбамо одређене ствари коjе нас веома брзо очекуjу - казала је Грбић.

И селекторка Бојана Поповић истакла је да је меч са Француиском показао много тога.

- Увиjек jе добро имати тест против Француске, да видимо како све изгледа и да нам буде путоказ за наредне утакмице. Тако да jе била идеална припрема, плус су оне одиграле на виском нивоу. У почетку нисмо одговорили на те њихове одбрамбене ствари, али смо током утакмице све стабилизиовали и на краjу смо успjеле да постигнемо толико голова. То jе добра ствар, али са друге стрене лоше jе што смо ми примили доста голова, посебно из транзициjе. То смо увидjели и већ дуже вриjеме знамо да на томе морамо да радимо пред оно што слиjеди - казала је селекторка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:45