Draško Brguljan / -FOTO: A.TEN HOVE
15/10/2024 u 09:36 h
D.M,D.M,
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brguljan: Daćemo sve od sebe da dobijemo Savonu

Kotorani u srijedu veče (20 sati) dočekuju Italijane u 2. kolu Lige šampiona

Premijera u Ligi šampiona za vaterpoliste Primorca, bila je dobra. Uzeli su bod u Atini protiv favorizovanog Olimpijakosa i pokazali su da neće igrati epizodnu ulogu u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

U srijedu veče (20 sati), imaju priliku da upišu prvi trijumf, u goste im stiže izuzetno kvalitetna ekipa italijanske Savone.

Ekipa za respekt, ali ne i strah.

„Vratila se Liga šampiona u Kotor nakon 14 godina, jedna lijep prilika da napunimo bazen i odigramo jednu dobru utakmicu. Nismo zadovoljni odbranom u posljednja dva meča, pokušaćemo to da ispravimo do meča sa Savonom. Malo nam je nedostajalo agresivnosti. Nadam se da će već od Savone to biti bolje. Poslije nas čeka jako važna utakmica u Regionalnoj ligi protiv Solarisa. Želimo da protiv Savone damo sve od sebe“, rekao je iskusni Draško Brguljan.

Trener Vjekoslav Pasković je bio kratak.

„Iza nas je naporna sedmica, imali smo dvije utakmice. Prva u Ligi šampiona, druga u nastavku Regionalne lige. Mislim da smo pružili jednu dobru partiju ua ovu fazu takmičenja, ono što je najvažnije da se spremimo za Savonu kući. Ovo je jedinstvena prilika da pozovem publiku da podrži ove momke, jer oni to zaslužuju“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 11:29