Važan bod za Crnu Goru / -FOTO: MATCHLENS.ME
12/08/2024 u 21:38 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Drugi remi mladih "lavova"

Reprezentacija Crne Gore došla je do boda protiv Rumunije golom Petra Radoičića iz sedmerca, koji je izboren u posljednjim trenucima meča

Drugi remi muške kadetske rukometne reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Podgorici.

Na startu razigravanja za plasman od 17. do 24. mjesta, generacija koju predvodi trener Filip Popović igrala je neriješeno protiv Rumunije (21:21) u dvorani "Verde".

Do boda koji bi mogao da ima veliki značaj u borbi za opstanak u elitnom rangu, reprezentacija Crne Gore došla je golom Petra Radoičića iz sedmerca, koji je izboren u posljednjim trenucima meča.

Ponovo je viđena dramatična završnica, iako je Crna Gora odigrala i četvrti meč u kojem je bila ravnopravan ili u prednosti u većem dijelu meča. Tako je u finišu prvog poluvremena vodila i 12:8.

Početak drugog poluvremena pripao je Rumunima koji su preokrenuli, imali i dva gola viška, ali se ušlo u neizvjesnu završnicu, u kojoj je Crna Gora mogla i do pobjede, a na kraju je morala da se spašava poraza. Slično je bilo i u duelu protiv Farskih Ostrva u grupnoj fazi. Kao i tada, sreća nije bila na strani Crne Gore, pa je remi morao da zadovolji mlade "lavove".

Upravo su Radoičić i Vuk Lalošević bili najefikasniji sa po četiri gola, Balša Ćirović je imao devet, a Bogdan Miljenović šest odbrana.

U drugom meču novoformirane grupe u razigravanju za plasman od 17. do 24. mjesta, Poljska je savladala Izrael 38:37.

Izrael je naredni protivnik crnogosrske selekcije i to u utorak u 17 sati u dvorani "Verde".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
RUKOMET CGEP 2024
12. septembar 2024 01:28