Anđela u formi / -FOTO: ASCG
07/07/2024 u 19:40 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đuranović opet srušila crnogorski rekord

Članica AK Sanja na Medjunarodnom atletskom mitingu "HAAK Mladost - Zagreb 2024" u skoku u dalj ostvarila rezultat 5,89 metara i za devet santimetara popravila crnogorski rekord

Članica AK Sanja Andjela Djuranović oborila je crnogorski rekord za mladje i starije juniorke u skoku u dalj, pošto je danas na Medjunarodnom atletskom mitingu "HAAK Mladost - Zagreb 2024" u glavnom gradu Hrvatske ostvarila rezultat 5,89 metara, čime je ispunila normu za Evropsko prvenstvo za mladje juniorke U18, koje ce se održati u Banjskoj Bistrici, u Slovačkoj od 18. do 21. jula. Ona je popravila sopstvene i crnogorske rekorde za devet santimetara, koje je postavila 30. jula u Pljevljima, a za osam santimetara je bila bolja od norme za Evropsko prvenstvo. Anđela je u Zagrebu u seniorskoj konkurenciji osvojila treće mjesto.

Pored takmičarke AK Sanja, sa kojom je u Hrvatskoj boravila i trener Sanja Đurnić, na mitingu u Zagrebu, na kojem je u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji nastupilo preko 300 takmičara, takmičio se i Matija Vojvodić iz AK Mornar. On je u konkurenciji juniora u trci na 110 m prepone osvojio drugo mjesto u vremenu 14,70 sekundi. Sa Matijom je u Zagrebu boravila i trenerica Mornara Bojana Ðurković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:20