/ -FOTO: RSCG
18/08/2023 u 13:40 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

EHF čestitao RSCG: Odlična organizacija Evropskog prvenstva

U pismu koje je potpisao predsjednik Evropske rukometne federacije Mihael Viderer i generalni sekretar Martin Hauslajtner odaje se priznanje Rukometnom savezu Crne Gore

Priznanje za uspješnu organizaciju Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina koje je od 3. do 13. avgusta održano u Podgorici, stiglo je danas u Rukometno savez Crne Gore i sa najznačajnije adrese u evropskom rukometu. U pismu koje je potpisao predsjednik Evropske rukometne federacije (EHF) Mihael Viderer i generalni sekretar Martin Hauslajtner odaje se priznanje Rukometnom savezu Crne Gore.

-U ime Izvršnog odbora EHF-a, koristimo priliku da izrazio zahvalnost Rukometnom savezu Crne Gore za organizaciju W17 EHF Euro 2023 u Podgorici. EHF i zvaničnici koji su uzeli učešće na Evropskom prvenstvu, žele da izraze zahvalnost Rukometnom savezu Crne Gore i Organizacionom odboru na domaćinstvu, te pružanju značajnih mjera u vezi sa pripremom događaja i infrastrukture, kao i gostoprimstvu koje je pruženo timovima učesnicima i evropskoj rukometnoj porodici. Pozitivan ishod ovog događaja ne bi bio moguć bez truda članova i tima Rukometnog saveza Crne Gore i lokalnih vlasti Podgorice koji su srdačno dočekali EHF i 15 delegacija u Podgorici. Još jednom, u ime predstavnika EHF-a Martina Hauslajtnera, Predraga Boškovića i Božidara Đurkovića, te u ime organizacionog dijela EHF-a, zahvaljujemo na saradnji i čestitamo na uspješnom događaju. Ljubazno vas molimo da proslijedite našu zahvalnost lokalnim organizatorima i osoblju u Podgorici - navodi se u pismu upućenom RSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
RSCGEHFPRIZNANJEEP
03. maj 2024 20:42