Ubjedljiv poraz Cetinjana / Foto: RK Lovćen
17/10/2023 u 20:41 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Elverum prejak za Lovćen (37:25)

Cetinjani ubjedljivo poraženi u Norveškoj

Premijera Lovćena u Evropskoj ligi pokazala je da još nije spreman da bude konkurentan vrhunskim timovima - Elverum je bio prejak i prebrz za crnogorskog šampiona i ostvario ubjedljiv trijumf  (37:25).

Nije tim Pera Miloševića mogao da parira ekipi koja je prošle sezone igrala Ligu šampiona, a u kom će smjeru ići utakmica vidjelo se nakon 10 minuta kada se domaćin odlijepio na 7:3. Ipak, kako je meč odmicao Lovćen je dolazio do daha, izmjene Miloševića urodile su plodom i u 21. minutu uspio je golom Luke Vujovića iz kontre da priđe na samo minus jedan (11:10). Finiš je, međutim, pripao Elverumu koji je se ponovo odlijepio na plus četiri (17:13).

U nastavku, Elverum je bio dominantan, koristio surovo svaku grešku Cetinjana i u 43. minutu stigao prvi put do dvocifrene razlike (27:17), a imao je i plus 13 (37:24).

Elverum su do trijumfa predvodili Grendal sa devet pogodaka i Heldal sa osam, dok su najefikasniji u ekipi Lovćena bili Filip Krivokjapić sa šest, te Mirko Radović, Luka Vujović, Vuko Borozan i Ivan Perišić sa po četiri.

U drugom kolu narednog utorka Lovćen će u "Bemaks areni" dočekati Flensburg.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 00:12