Bod za Crnu Goru / -FOTO; IHF
18/08/2024 u 14:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kadetkinje u poslednjoj sekundi ispustile pobjedu protiv Švedske

Ako je u duelu sa Hrvatskom sreća bila naklonjena kadetskoj reprezentaciji Crne Gore, onda je u duelu sa Švedskom napustila

 

Švedska se u posljednjoj sekundi spasila poraza, pa su izabranice Tatjane Jeraminok upisale drugi vezani remi (19:19), nakon što su u posljednjem kolu grupne faze remizirale protiv Hrvatske. Crna Gora sada ima dva boda i meč odluke za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva igraće u utorak protiv Srbije, koja ima isti broj bodova nakon prvog kola glavne runde. Hrvatska ima tri, a Švedska jedan bod.

Švedska je inače bila bolja u prvom poluvremenu i vodila je 9:5 u 24. minutu, ali su naše djevojke sa tri vezana gola do kraja prvog poluvremena smanjile zaostatak na gol - 9:8. Preokret na startu drugog poluvremena i vođstvo Crne Gore sve do posljednjeg napada na meču - Ceklić je pogodila 15 sekundi prije kraja, ali su Skandinavke do remija došle sa zvukom sirene.

Nina Ramusović je bila najefikasnija sa pet golova, dok su Ksenija Kuzman i Ksenija Gašević postigle po tri. Na golu je odlična bila Lucija Jovanović, koja je imala osam odbrana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:40