Piletić sa svojim pulenima / -FOTO: KBK RAD
09/05/2023 u 13:36 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kik boks klub Rad uspješan na Evropskom kupu u Sarajevu

Takmičari trenera Veselina Piletića osvojili četiri medalje - dva zlata i po srebro i bronzu

Pored uspjeha na domaćoj sceni, takmičari Kik boks kluba Rad su imali uspješan nastup i na Evropskom kupu u Sarajevu, gdje su osvojili četiri medalje - dvije zlatne i po jedno srebro i bronzu.

Zlatnim odličjima okitili su se Viktor Dukić i Nemanja Drobnjak, srebrnu medalju je osvojio Matija Drobnjak, a bronzanu Teofana Milošević.

-Viktor Dukić je potvrdio svoju dominaciju osvajanjem druge zlatne medalje na Evropskim kupovima ove godine, dok je Nemanja Drobnjak zlatnim odličjem u Sarajevu napravio iskorak pošto je na Evropskom kupu u Beogradu bio bronzani, pa je sa dva odličja sa najjačih evropskih takmičenja ostvario pravi podvig. Matija Drobnjak je potvrdio da može već sada da se bori sa najboljim takmičarima, prikazavši znanje i odlučnost da dalje napreduje i da se bori za najsjajnija odličja na evropskim i svjetskim prvenstvima. Kao mlađa kadetkinja Teofana Milošević je osvojila drugu bronzanu medalju na Evropskim kupovima ove godine, i tako najavila uspješnu karijeru. Ponosan sam na sve moje takmičare, čestitam svima, idemo dalje u nove radne pobjede, rekao je trener Kik boks kluba Rad Veselin Piletić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 14:53