Слаба одбрана Катара / - фото: ВПСЦГ/Крсто Вуловић
07/11/2021 u 18:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Которани након градског дербија: Без базена не можемо да пријетимо

Перовић: Кренули смо нервозно јер дуго нисмо играли утакмице. Бјелобрковић: Ово је реалност

Куп Црне Горе за ватерполисте је кренуо убједљивом побједом Приморца над Катаром у градском дербију (16:8).

На крају утакмице у Будви нису били задовољни ни побједници.

Горак је укус јер реновирање базена у Котору траје већ пет година.

Кренули смо нервозно, нисмо дуго играли утакмице, тако да нам је требало времена да пронађемо праву игру. Кад су се ствари посложиле, кренуло је како треба – рекао је шеф стручног штаба Приморца, Ранко Перовић.

Популарни Чапро је, као и у најави утакмице, поновио да не зна који су лимити његове екипе.

У слабој смо форми, тренирамо једном дневно, што је премало. Немамо услова, немамо простора. Захваљујућемо се Будви, која нас трпи и омогућује да тренирамо колико толико. Надам се брзом рјешењу нашег проблема и да ћемо се брзо наћи у свом базену – казао је Перовић.

Побједа у градском дербију је добар увод пред наредне мечеве.

Очекујем да играмо све боље. Питање је међутим како издржати у овим условима. Млада смо екипа, имамо потенцијала, али потенцијал треба развијати. У оваквој ситуацији тешко да можемо неком да пријетимо, већ само да дамо све од себе – закључио је Перовић.

Катаро је прошле сезоне успио да шокира „старијег брата”. Први меч „академије” у новој сезони не даје превише разлога за оптимизам. Душан Милаш и другови су били равноправан ривал до претпоследњег минута друге четвртине, али су након тога постигли само један гол.

Лоша одбрана, поготово у првој четвтрини, гдје смо примили пет голова из првих пет напада. Дражали смо се захваљујући добром нападу у првом полувремену, након чега се осјетио недостатак центра. Можда је ово и наша реалност. Сигуран сам да ће за пар мјесеци све боље изгледати. Утакмице у Купу ће нам послужити као припрема за турнир Регионалне А2 лиге у Ријеци – рекао је шеф стручног штаба Катара, Иван Бјелобрковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:24