Siniša Kovačević / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
28/08/2024 u 12:27 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Primorac predložio Veljka Uskokovića za novog predsjednika VPSCG

Kotorani smatraju da su potrebne nužne promjene u savezu

Nakon završenih Olimpijskih igara i isteka mandata selektoru crnogorske vaterpolo reprezentacije Vladimiru Gojkoviću, a kako u prethodnom periodu aktuelno rukovodstvo VPSCG  nije imalo potrebnu većinu za održavanje zakazane redovne sjednice Skupštine VPSCG, Primorac smatra da su potrebne promjene.

Podsjećanja radi, 13. juna tekuće godine, predstavnici Primorca Siniša Kovačević, kao potpredsjednik VPSCG i Mirza Krcić, kao predsjednik Skupštine VPSCG, podnijeli su ostavke na te funkcije zbog nezadovoljstva načinom funkcionisanja i odnosima u VPSCG.

- Smatram da je vrijeme da se u VPSCG pokrenu nužne promjene, jer nam je svima jasno da ovako više ne funkcioniše.  Uz razumijevanje i najiskrenijim željama za brzim oporavkom aktuelnog predsjednika VPSCG Đura Marića, mi u VPK Primorac smatramo da se stvari moraju početi mijenjati što prije, te stoga javno ističemo kandidaturu našeg proslavljenog vaterpoliste Veljka Uskokovića za novog predsjednika VPSCG. Više smo nego sigurni da će gospodin Uskoković donijeti  novu energiju i svježinu u radu Saveza, kako bi se postavio, uskladio i usmjeravao sistem vaterpolo sporta u Crnoj Gori, neposredno i stručno pratio rad klubova, ali i predlagala rješenja u cilju uspješnog i efikasnog funkcionisanja VPSCG - kazao je predsjednik Primorca Siniša Kovačević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 05:35