Miloš Vujović postigao tri gola / -FOTO: DARKO KARAđINOVIć/RSCG
09/05/2024 u 11:23 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Lavovi" u Konversanu prave prvi korak ka Mundijalu

Prvi meč baraža za SP igra se večeras u 20 sati

Nastup na velikim takmičenjima postao je na neki način obaveza najboljim rukometašima Crne Gore, a korak bliži trećem Mundijalu nakon 2013. i 2023. godine trebalo bi da budu nakon večerašnjeg prvog meča baraža protiv Italije u Konversanu, koji se igra u dvorani "San Đakomo" od 20 sati. Revanš je u nedjelju u "Morači" od 17.30 časova.

Crna Gora juri deseto veliko takmičenje od obnove nezavisnosti, dok Italija na njima nije igrala od daleke 1998. Zbog svega čini se da bi samo "lavovi" sami sebi mogli da zakomplikuju put na Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj, Norveškoj i Danskoj ukoliko bi bilo opuštanja.

- Želimo da ostvarimo pobjedu da bi u Podgorici imali lakši posao i bez problema osigurali učešće na prvenstvu svijeta. Imali smo dovoljno video materijala da skeniramo igru Italijana, tako da smo pripremili jaku 6-0 odbranu, jer oni nijesu šuterska ekipa, a možemo da ih iznenadimo i sa defanzivnom formacijom 3-2-1 - kazao je za RTCG Miloš Vujović, najbolje lijevo krilo Evropskog prvenstva 2022. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 13:33