Zoran Medenica / -FOTO: SSSCG
17/11/2023 u 23:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Medenica čestitao Međunarodni dan studenata

Upravo kroz aktivnosti i projekte koje realizuje Studentski sportski savez, talenat, kreativnost i potencijal visokoškolaca i dolaze do izražaja

Povodom 17. novembra - Međunarodnog dana studenata predsjednik Studentskog sportskog saveza Crne Gore Zoran Medenica je uputio čestitku crnogorskim studentima.

-Koristim priliku da vam u ime Studentskog sportskog saveza Crne Gore i svoje ime, čestitam 17. novembar - Međunarodni dan studenata. Dan koji obilježavaju studenti širom svijeta, prisjećajući se onih koji su 1939. položili svoje živote u borbi za demokratsko društvo i bolji standard, prilika je da se ukaže na posebnu ulogu koju visokoškolci imaju u svakom društvu i značaj potrebe da im se stvore preduslovi da iskažu svoj potencijal i kreativnost. Upravo kroz aktivnosti i projekte koje realizuje Studentski sportski savez, talenat, kreativnost i potencijal visokoškolaca i dolaze do izražaja. Zato se čestitajući ovaj značajan datum za studentsku populaciju, radujemo još većem uključivanju naših koleginica i kolega u studentski sportski pokret, stoji u čestitci Zorana Medenice, predsjednika Studentskog sportskog saveza Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 07:22