Trojica Crnogoraca u Cazinu / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
10/08/2024 u 14:24 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milan Jakšić spreman za pobjedu u Cazinu

Crnogorski automobilizam predstavljaće trojica takmičara –pored Kotoranina Milana Jakšića i vozači Auto moto sportskog kluba Podi iz Herceg Novog, Jovan Perunović i Goran Vučetić

Šampionat Centralno evropske zone biće nastavljen sjutra trkom u Cazinu, koja će okupiti više od 60 vozača iz 14 država.

Crnogorski automobilizam predstavljaće trojica takmičara – Kotoranin Milan Jakšić i vozači Auto moto sportskog kluba Podi iz Herceg Novog, Jovan Perunović i Goran Vučetić.

Trostruki prvak Crne Gore Milan Jakšić kazao je da je spreman za nastavak serije sjajnih rezultata u novoj sezoni na oba fronta. On je vodeći u klasi pet u crnogorskom šamoionatu CEZ-a.

-Spremni smo i Honda i ja za nove uspjehe u CEZ-u. U Splitu sam bio drugi, a potom prvi u albanskoj Kruji i Peći. Vodim ubjedljivo u klasi i imam priliku da u Cazinu povećam tu prednost. Biće zanimljivo jer ću za glavnog rivala ponovo imati odličnog Hrvata Sašu Radolu iz Dubrovnik rejsing tima, rekao je Jakšić.

On je poručio da će dati sve od sebe da mu se revanšira.

-On je na stazi Malačka kod Splita bio brži. Sada ćemo imati novi duel, rekao je Jakšić.

Danas se u Cazinu voze dva zvanična treninga, a u nedjelju dvije bodovne trke.

Učesnici šampionata, nakon Cazina, preseliće se u Pljevlja, gdje će 17. i 18. avgusta biti vožena nova trka, koja će biti bodovana za CEZ i prvenstvo Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:18