Представници Савеза на састанку са предсједником Општине / - фото: ОСЦГ
04/11/2021 u 12:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мојковац подржао пројекат „Бесплатна школа одбоjке”

Предсједник Одбојкашког савеза Црне Горе и генерални секретар ОСЦГ Иван Бошковић били гости предсједника Општине Ранка Мишнића

Предсjедник Одбојкашког савеза Црне Горе Цветко Паjковић и генерални секретар Савеза Иван Бошковић посjетили су Моjковац и том приликом одржали састанак са предсjедником Општине Ранком Мишнићем и в.д. секретарком Секретариjата за општу управу, друштвене дjелатности и кадровска питања Милицом Ристић.

Представници ОСЦГ информисали су домаћине о новом проjекту „Бесплатна школа одбоjке”, гдjе jе ради реализациjе истог планирано ангажовање 14 наставника физичке културе коjи ће радити са дjецом из основних школа на стицању основних вjештина из одбоjке, а све са циљем популаризациjе и омасовљења мушке одбоjке у Црноj Гори.

Констатовано jе да ће Општина Моjковац подржати Савез у овом проjекту, како би се одбоjка у Моjковцу опет формирала и развиjала на прави начин, имаjући у виду да jе оваj град некада био позната одбоjкашка средина.

Проjекат „Бесплатна школа одбоjке” jе проjекат Одбоjкашког савеза Црне Горе коjи jе подржала Европска одбоjкашка конфедерациjа (ЦЕВ), Министарство просвjете, науке, културе и спорта и Управа за спорт и младе.

Иначе, Општина Жабљак ће такође подржати реализациjу проjекта, договорено је на јучерашњем састанку Игора Вушуровића, сарадника за развоj одбоjке у ОСЦГ и Ивана Бошковића, генералног секретара ОСЦГ са предсjедником Општине Жабљак Веселином Вукићевићем и Слађаном Кнежевић, секретарком за управу и друштвене дjелатности Општине Жабљак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 11:46