Albatros dočekuju Luku Bar / -FOTO: OSCG
18/10/2024 u 16:35 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkašice Herceg Novog gostuju Morači

Treće kolo EPCG Superlige odbojkašica otvoriće Budva i Jedinstvo u subotu od 18 sati u Mediteranskom sportskom centru u Budvi

Utakmice trećeg kola EPCG Superlige za odbojkašice odigraće se od subote do utorka.

Kolo će otvoriti Budva i Jedinstvo u subotu od 18 sati u Mediteranskom sportskom centru u Budvi. Budvanke su na najbolji način započele sezonu, zabilježivši dvije pobjede, pri čemu su ispustile samo po jedan set protiv Akademije i Gimnazijalca. S druge strane, Jedinstvo nije bilo toliko uspješno u uvodna dva kola – izgubilo je od Morače u gostima i Albatrosa na domaćem terenu.

Pola sata kasnije, Morača će ugostiti šampiona, ekipu Herceg Novog, u sali OŠ "Radojica Perović" u Podgorici. Novljanke dolaze sa dvije maksimalne pobjede i rasterećene su pred duel. Morača je zabilježila po pobjedu i poraz, nakon što je savladala Jedinstvo kod kuće, ali izgubila od Luke Bar u prošlom kolu.

Za nedjelju su zakazana dva susreta. Prvi će se odigrati u Tivtu, gdje će Akademija i Gimnazijalac odmjeriti snage od 15 sati u sportskoj dvorani "Župa". Oba tima iz Bokokotorskog zaliva su u potrazi za prvom pobjedom u sezoni – i Akademija i Gimnazijalac izgubili su od Budve, od Tivćanki je bila bolja Budućnost, a od Kotoranki Albatros.

U barskoj "Topolici", Galeb dočekuje Budućnost od 15.30 sati. "Galebice", koje su ove sezone znatno podmlađene, nisu osjetile slast pobjede ove sezone, dok je Budućnost uz pobjedu nad Akademijom doživjela i poraz od aktuelnog šampiona.

Posljednji meč trećeg kola odigraće se u utorak, i to derbi između Albatrosa i Luke Bar. Obje ekipe su zabilježile ubjedljive pobjede u prva dva kola. Utakmica će se igrati u Tivtu, u dvorani "Župa" zbog zauzetosti sale u Igalu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 16:35