Seminar u hotelu ”Voko” / -FOTO: OSCG
24/09/2024 u 08:52 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Održan redovni seminar odbojkaških sudija

Prisutne su pozdravili predsjednik OSCG Nikola Kažić i predsjednica Sudijske komisije OSCG i Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore, Sonja Simonovska

Redovni godišnji seminar Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore održan je u hotelu "Voko" u Podgorici.

Na početku seminara prisutne su pozdravili predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, Nikola Kažić i predsjednica Sudijske komisije OSCG i Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore, Sonja Simonovska.

Vrhovni sudija, Saša Ivanović, predstavio je izvještaj UOSCG za prethodnu sezonu, a komesar takmičenja, Nikola Pješčić upoznao je sudije sa propozicijama takmičenja za predstojeću sezonu.

Internacionalni sudija, Slobodan Kovačević, govorio je na temu "Pozicija i rotacija u odbojci", sudijama se obratila i Anka Ivanović, CEV supervizor, koja je iznijela viđenje na temu "Protokol prije, za vrijeme i nakon utakmice", dok je sudija Vladimir Perazić prezentovao elektronski zapisnik.

Diplomirana psihološkinja i nekadašnja crnogorska reprezentativka, Andrea Laković, polaznicima seminara predstavila je značaj psihološke pripreme sudija.

Seminaru su prisustvovali i direktorica ženskih reprezentativnih selekcija OSCG, Ksenija Božović i direktor muških reprezentativnih selekcija OSCG, Ivan Ječmenica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
OSCGNIKOLA KAŽIĆ
24. septembar 2024 08:52