Promovisane olimpijske vrijednosti / -FOTO: COK
04/06/2024 u 19:05 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Olimpijski karavan" posjetio Podgoricu

Jovana Peković promovisala olimpijske vrijednosti u "Bemaks parku" u Tološima

Nakon posjete gradovima na jugu Crne Gore, Cetinju, Baru i Herceg Novom, "Olimpijski karavan" Crnogorskog olimpijskog komiteta posjetio je i u Podgoricu.

U "Bemaks parku" u Tološima, uz podršku Glavnog grada Podgorice, promovisane su sportske i olimpijske vrijednosti i najavljene Olimpijske igre u Parizu.

Najmlađi posjetioci imali su jedinstvenu priliku da provedu dan sa uspješnim crnogorskim olimpijcima i sportistima, osjete olimpijski i duh nadmetanja, takmiče se u zanimljivim igrama kroz kviz i zabavu i da nauče mnogo o istoriji crnogorskih olimpijskih timova i o Igrama u Parizu. Promoterka ove kampanje je bila džudo reprezentativka Jovana Peković.

-Već sam jednom učestvovala na Olimpijskim igrama, postoji još šansi da učestvujem i ove godine zato je doživljaj na ovoj manifestaciji još ljepši i veći. Crnogorski olimpijski komitet još jednom je oduševio sa svojim projektom. Već u tri grada se održala ova manifestacija, ovo je četvti, za kraj ostaje još Kolašin, svako područje se ispoštovalo. Rado se odazovem projektima koji su vezani za djecu, predstavim im sport kojim se bavim, i koliko je bitan za izgradnju ličnosti, rekla je za RTCG Jovana Peković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 12:52