Которани се надају да ће ускоро имати свој дом / - фото: ВПСЦГ/Крсто Вуловић
07/11/2021 u 10:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Перовић: Постали смо досадни, али не знамо колико можемо овако

Ватерполисти Приморца су у још једну сезону ушли без свог базена

Приморац је одувијек био расадник ватерполо талената, међутим некадашњи шампион Европе је у тешкој ситуацији већ дуже вријеме, а највећи проблем је што већ пет година нема свој базен. Нову сезону су Которани такође почели на пливалишту у Будви.

Очекивања Приморца, што се тиче резултата, увијек би требало да буду велика. Међутим, због добро познате ситуације не знам шта могу да очекујем. Нећу да се понављам јер смо постали досадни, али због добро познатих проблема немам ни ја праву слику колико може ова екипа – казао је шеф стручног штаба Приморца, Ранко Перовић, пред данашњи старт Купа Црне Горе.

Прво домаће такмичења у сезони је реформисано. У полуфиналу ће се играти два турнира по систему свако са сваким, након чега ће се првопласиране екипе борити за трофеј, док ће другопласирани и трећепласирани тим играти за бронзану медаљу.

Боље је да имамо више утакмица. Јадран и ми смо последњи меч играли у квалификацијама за Лигу шампиона, прије мјесец дана, Катаро и Будва још нису одиграли званичну утакмицу. Мислим да је због тога ово бољи систем такмичења у Купу – додао је Перовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:20