Перовић са изабраницима чека базен у Котору / - фото: ВПСЦГ/Крсто Вуловић
09/11/2021 u 21:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Перовић: Видјела се разлика у спреми

Шеф стручног штаба ватерполиста Приморца подсјетио да његови изабраници тренирају једном дневно на пола базена

Пријетила је ватерполистима Приморца након првих 15 минута бокељског дербија, судбина Катара и Будве, који су од Јадрана губили двоцифреном разликом.

Марко Гопчевић и другови су међутим у другом полувремену утакмице трећег кола полуфиналног турнира Купа Црне Горе у Будви стегнули у одбрани, свели највећег ривала на свега три гола и извуки частан пораз (5:8).

Момци су на крају показали карактер. Ушли смо нервозно у утакмицу, што је последица чињенице да не тренирамо како треба и да смо неспремни. Види се да је Јадран у овом моменту спремнија екипа у сваком погледу. Надам се да можемо да их достигнемо ако будемо имали нормалне услове за рад – рекао је шеф стручног штаба Приморца, Ранко Перовић.

Которани тренутно не моги никоме да пријете.

Предуслов да бисмо били на Јадрановом нивоу је да имамо свој базен. Ако немамо услове за рад, онда је тешко било шта обећавати. Видјела се у дербију разлика између екипе која тренира два пута дневно и екипе која тренира једном дневно на пола базена – додао је Перовић.

Популарни Чапро је увијек смирен, али се на његовом лицу могло прочитати разочарење и нејверица што Котор већ пету годину нема функционалан затворени базен. Други турнир Купа Црне Горе је требао да се одигра од 13. до 15. децембра у древном граду, али је сада то под знаком питања.

Не умијем да дам одговор на то питање – казао је Перовић након меча у камеру РТЦГ.

Бивши селектор Црне Горе ипак не губи наду.

Покушавамо да извучемо максимум у датом моменту, да одиграмо нешто ново, да будемо бољи него на претходној утакмици. Ова екипа је састављена од младих играча, који тек треба да сазрију и стекну искуство – закључио је Перовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:04