Ivana Godeč / -FOTO: DEJAN STARčEVIć/ŽRK BUDUćNOST
29/09/2023 u 19:00 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Plave" žele da uživaju u igri protiv Đera

Nakon trijumfa protiv Savehofa skinut je veliki teret

Pobjeda protiv Savehofa u minuloj rundi nakon dva poraza na startu popravila je raspoloženje rukometašica Budućnost Bemaksa. "Plave" su probile led u Ligi šampiona, a u nedjelju ih čeka jedno od najtežih gostovanja i duel sa Đerom, koji ima maksimalan učinak u prva tri kola i jedan je od glavnih favorita za osvajanje titule.

"Plave" nemaju pritisak, ali očekuju da odigraju puno bolje nego u Odenzeu.

- Đer čine igračice koje su najbolje na svijetu, jedan je od favorita za osvajanje Lige šampiona. Teško je bilo analizirati ih. Mi želimo da pokažemo veću borbu, agresivnost i karakter nego u prethodnim mečevima. Nemamo pritisak, samo da uživamo u igri - kaže pivotkinja Ivana Godeč. - Ispunile smo očekivanja pobjedom nad Savehofom, očekujemo ih i protiv Debrecina, a sve ostalo je samo plus za nas - ističe Godeč.

Mogle su "plave" možda i više u prva tri kola.

- Možda smo očekivale više od meča sa Bitighajmom, ali to je ozbiljna ekipa, koja je snagu pokazala pobjedom nad Bukureštom u prošlom kolu - istakla je Godeč.

Đer je apsolutni favorit, pa bi bila senzacija da ne upiše četvrtu pobjedu.

- Postoje neke utakmice koje su za uživanje, ali moramo da imamo dozu odgovornosti. Đer je vrhunska ekipa, lijepo je igrati protiv takvog tima. Potrebno je da igramo sa mnogo volje i želje, tako možemo da pokažemo koliko znamo - istakla je Tanja Ivanović.

Nakon trijumfa protiv Savehofa skinut je veliki teret.

- Lakše je, imamo malo veće samopouzdanje. Možda ćemo u naredni meč ući sa još većom energijom i ljepšim osjećajem. Uvijek moramo da damo sve od sebe, bez obzira na rezultat. Vjerujem da će svaka od nas dati sve što može u tom trenutku. Polako se i mi uigravamo, povrijeđene igračice se malo po malo vraćaju, vjerujem da će iz meča u meč biti sve bolje - naglašava Ivanović.

Utakmica Đer – Budućnost Bemaks igra se u nedjelju od 16 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. oktobar 2024 22:22