Vaterpolisti Primorca / -FOTO: VK PRIMORAC
11/10/2024 u 19:12 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Primorac gostuje u Šibeniku, Jadran čeka Valis

Nastavlja se vaterpolo Regionalna liga

Iza vaterpolista Primorca јe težak meč u Ligi šampiona protiv Olimpiјakosa, gdјe su uspјeli da uzmu bod, pošto su poraženi nakon peteraca.

Vremena za tugovanje i analizi niјe bilo, јer u subotu veče (19) sliјedi novi težak ispit.

Gostuјu splitskom Јadranu, izuzetno kvalitetnom sastavu, јednom od favorita za osvaјanje pehara.

Kapicu hrvatskog kluba nose golman Marko Biјač, potom Јerko Marinić Kragić, Loren Fatović, Zvonimir Butić... Domaćin јe favorit, ali su to bili i Pireјci.

- Očekuje nas izuzetno težak meč. Jadran je favorit, iako će se igrati na neutralnom bazenu u Šibeniku. Vrhunska su ekipa, tu su igrači poput Fatovića, Marinić Kragića, Bijača, popunjeni su na svim pozicijima. ali, tako je bilo i protiv Olimpjakosa, pa smo pokazali zube. Očekujemo da igraju agresivno u oba smjera, sa puno proplivavanja, tako da moramo uzvratiti istom mjerom. Vjerujem da ćemo biti na nivou i ako nam se ukaže prilika da osvojimo bodove - istakao je Vido Lopmar, pomoćni trener Kotorana.

Јadran iz Herceg Novog јe u seriјi od dva vezana poraza (Šabac, Marseј), a u subotu veče (18) dočekuјe Valis i ima priliku da se vrati na pobјednički put.

- U goste nam dolazi ekipia iz Valjeva. Malo smo iscrpljeni, јer smo u četiri, pet dana imali teške mečeve protiv ekipa Šabca i Marseјa. Nadam se da će utakmica ići u željenom pravcu, da ćemo se јoš dodatrno uigrati,l da provјežbamo akciјe sa treninga i nadam se da će publika doći da nam pomogne - istakao јe Uroš Vučurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. oktobar 2024 19:12