Sa novim imenom u nove uspjehe / -FOTO: PVK JADRAN
06/09/2024 u 10:40 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pod novim imenom - Jadran m:tel zabilježio prvu pobjedu u sezoni

Lučić: Siguran sam da će partnerstvo sa MTEL-om donijeti mnogo sportske radosti

Plivački i vaterpolo klub Jadran iz Herceg Novog i kompanija MTEL potpisali su ugovor o novom generalnom sponzorstvu, te će u narednom periodu klub u svim takmičenjima i javnim nastupima nastupati pod imenom Jadran m:tel. Ugovor su potpisali predsjednik Plivačkog i vaterpolo kluba Jadran, Boro Lučić i izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović.

Veliko zadovoljstvo zbog toga što će kompanija MTEL biti generalni sponzor PVK Jadran izrazio je sam Lučić.

-Velika čast i radost je što PVK Jadran nakon duže vremena dobija generalnog sponzora i mislim da je izbor pao na najbolju moguću ekipu – naš MTEL. Siguran sam da će ova saradnja donijeti dosta radosti za obje strane. Nadam se da ćemo sa ovakvom podrškom prvenstveno uspjeti da vratimo titulu na Škver, a potom da krenemo sa mnogo više zamaha i da stvaramo jedan evropski Jadran koji će igrati ključnu ulogu ne samo u regionalnoj ligi, već i na evropskom nivou. Drago mi je da je M:TEL kao jedna jaka i ozbiljna firma prepoznao Jadran kao jedan od najjačih sportskih brendova u Crnoj Gori. Siguran sam da će i MTEL u narednom periodu imati našu podršku da osvaja što više trofeja u svom poslu i da zajedno predstavljamo Crnu Goru van državnih okvira. Siguran sam da će ovo partnerstvo donijeti mnogo sportske radosti svima nama, kazao je Lučić.

Kao znak zahvalnosti Lučić je izvršnom direktoru MTEL-a, Zoranu Milovanoviću simbolično uručio novu brendiranu majicu kluba i loptu sa potpisima igrača.

-Potpisivanje ugovora je samo početak saradnje, partnerstva, ali najvažnije od svega prijateljstva. Ovim ugovorom smo htjeli još jednom da pokažemo koliko smo svjesni važnosti sporta u društvu u cjelini. Bez obzira na to što se nalazimo u sobi koja je prepuna trofeja koje ne možemo ni da prebrojimo, siguran sam da ćemo u veoma bliskoj budućnosti imati mnogo razloga za radost i proslavu uspjeha. Želim da zajedno nižemo nove trofeje. Želim vam mnogo sreće, trofeja i sportske radosti, naveo je Milovanović.

Nakon potpisivanja ugovora PVK je pod novim imenom – Jadran m:tel odigrao prvu utakmicu u sezoni. Jadran m:tel je u prijateljskom meču sa Radničkim iz Kragujevca odnio pobjedu sa rezultatom 11:9. Utakmica je bila prilika i da se predstavi ekipa koja će se ove sezone takmičiti kako na lokalnim i regionalnim, tako i na evropskim takmičenjima.

-Kada pogledate broj pojačanja koje smo dobili ove godine počevši od našeg kapitena Aleksandra Ivovića i nekadašnjeg selektora, a sada ponovo trenera Jadrana Vladimira Gojkovića kao i svih ostalih igrača koji su već neko vrijeme ovdje, siguran sam da Jadran m:tel ima dobru osnovu da može na lokalnom nivou, ali i regionalnim i evropskim takmičenjima ove godine da pruži veliku borbu, da pokažemo veliki potencijal i da se možemo nadati dobrim rezultatima, istakao je predsjednik PVK Jadran, Boro Lučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 10:18