Takmičenje u Budvi / - RONILACKOG SAVEZA CRNE GORE
17/12/2023 u 18:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorički "Akvanaut" prvi na državnom prvenstvu u podvodnim vještinama

I ove godine posebno su bili zapaženi rezultati mladih takmičara Ada Gargovića i Ana Marije Kustudić iz "Akvanauta" koji su sa svojim prolaznim vremenima stvorili uslove da u narednog godini predstavljaju našu državu na međunarodnim takmičenjima u ovim disciplinama

U Budvi je danas u organizaciji Ronilačkog saveza Crne Gore održano državno prvenstvo u podvodnim vještinama. Državnom prvenstvu prisustvovalo je osam ronilačkih klubova sa ukupno 11 takmičara.

U svim disciplinama najbolje rezultate postigli su ronioci ronilačkog Centra "Akvanaut" iz Podgorice  koji su osvojili prva dva mjesta dok su po disciplinama treće mjesto zauzeli takmičari ronilačkog kluba Adriatic Blue iz Herceg Novog i ronilačkog kluba Montenegro iz Čanja., saopštio je predsjednik Ronilačkog saveza Crne Gore Dušan Jovović.

image

Takmičenje u Budvi

- RONILACKOG SAVEZA CRNE GORE
image

Takmičenje u Budvi

- RONILACKOG SAVEZA CRNE GORE

I ove godine posebno su bili zapaženi rezultati mladih takmičara Ada Gargovića i Ana Marije Kustudić iz "Akvanauta" koji su sa svojim prolaznim vremenima stvorili uslove da u narednog godini predstavljaju našu državu na međunarodnim takmičenjima u ovim disciplinama.

- Posebnu zahvalnost dugujemo upravi bazena u Budvi koja je našem savezu izašla u susret i obezbjedila termine za organizaciju takmičenja. Ovo takmičenje je prošlo sa posebnom sjetom u znak pomena na skoro preminulag kolegu Željka Vukičevica koji se godinama u nazad veoma uspješno takmičio u okviru državnih prvenstava, saopštio je Jovović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:06