Бојана Поповић / - Фото: Дејан Старчевић/ЖРК Будућност
26/09/2021 u 16:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Неприхватљиво је да се дјевојке не боре за грб Будућности

Рукометашице црногорског шампиона и Есбјергу дозволиле велики број лаких голова

Шеф стручног штаба рукометашица Будућности, Бојана Поповић, била је бијесна након пораза (20:35) својих изабраница на гостовању Есбјергу у трећем колу Лиге шампиона.

Поповићева је казала да може опростити грешке, али малокрвност никако.

Нисмо испоштовале договор и одиграле онако како смо планирале. Дjевоjке су младе, дешаваjу се грешке, то jе очекивано за мене, али да се не боре за дрес са грбом Будућности, то ми jе неприхватљиво. Мораjу да покажу већу борбеност, да праве више фаулова у игри jедан на jедан, то jе нешто што ниjе било добро данас и што не могу да разумиjем. Када отклонимо те недостатке у игри, можемо да причамо о другим тактичким детаљима. Ниjе нам ишло ни у нападу, било jе доста проблема и нисмо постизали лаке голове, а када смо имали добре прилике, нисмо их користили. Било jе грешака у нападу коjе jе противник кажњавао лаким головима, то не смиjе да се дешава, jер враћање мора да буде боље. Наравно да нисам задовољна издањем, знам да морамо много боље – пренио је званични сајт ЖРК Будућност изјаву Поповићеве.

Подгоричанке су, као и у прва два кола, примиле велики број голова.

Као млад тим радуjемо се сваком мечу у Лиги шампиона, али приступ мора да буде бољи. Морале смо боље да одговоримо на неке тактичке ствари, што jе од нас тражио стручни штаб. Добро смо почеле меч, али у наставку смо морале да покажемо већу борбеност и да имамо исту жељу као што jе то био случаj у уводним минутима. Морамо боље у наредним мечевима – казала jе десно крило Нина Булатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 05:41