Ђуро Марић и Антонио Силва / - Фото: ВПСЦГ
11/04/2022 u 21:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједник ЛЕН-а захвалан на гостопримству: Са задовољством смо посјетили вашу лијепу земљу

Предсjедник ЛЕН (Европска федерациjа водених спортова) Антонио Силва захвалио се Ватерполо и пливачком савезу Црне Горе на топлоj добродошлици и дивном гостопримству

Силва jе заjедно са предсjедником ФИНА, Хусаином ал-Мусаламом, био гост нашег Савеза 7. и 8. априла, и то jе први пут да челни људи двиjе кровне међународне институциjе посjете нашу државу и Савез.

- У име руководства ЛЕН и циjеле породице ЛЕН, дозволите ми да вам се захвалим на топлоj добродошлици и дивном гостопримству коjе сте пружили нама и предсjеднику ФИНА, капетану Хусаину ал-Мусаламу.

Са задово1ством смо посjетили вашу лиjепу зем1у и упознали се са дета1има веома перспективних проjеката коjи имаjу за циљ даље унапређење нивоа водених спортова у Црноj Гори. Било jе сjаjно видjети вашу посвец́еност одржавању фантастичне традициjе у земљи коjа има тако jаке везе са воденим спортовима, посебно ватерполом. Увjерени смо да цће ваша посвецћеност дониjети очекиване резултате у наредним годинама и да цће Црна Гора у будуцћности постицћи више успjеха у базенима.

Такође смо свjесни изазова са коjима се ви и друге нациjе тренутно суочавате, а ново руководство ЛЕН-а, у сарадњи са ФИНА-ом, чини све да обезбjеди даљу подршку своjим савезима чланицама.

Jош jедном, пуно хвала што сте нашу посjету учинили незаборавном и желим вам све наjбоље у будуцћности - стоjи у писму достављеном канцелариjи ВПСЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
ВПСЦГЛЕН
14. maj 2024 22:29